lørdag den 17. april 2010

Første AFS-førorientering!!!

I dag er jeg lige kommet hjem fra min første AFS-tur med de AFS'ere der skal afsted til sommer fra Kolding og Sønderjylland.
Det var en rigtig fed oplevelse. Først var der to der lige var kommet hjem, som fortalte om deres år i New Zealand og Japan. Det lød som om de havde oplevet en hel masse spændende ting. Specielt Japan virkede mega fedt! Vi hørte lidt om, hvordan man skulle holde kontakt med derhjemme uden at det blev for meget, og vi hørte om hvordan det var for forældrene, at deres børn var væk i et år.
Da vores forældre tog hjem, legede vi en masse lege med lederne (tidligere AFS-studerende) for at lære hinanden bedre at kende. Det var super hyggeligt og vi havde det rigtig sjovt. Om formiddagen hørte vi kort om AFS, og så gik vi sammen i landegrupper (jeg var med USA fordi der ikke var nogen der skulle til Canada). Vi fik talt en masse (mest om USA). Om vores forventninger og hvordan tingene kunne ændre sig når man kom der over, og familien måske ikke var helt som man havde forestillet sig osv. Så talte vi en del om skolen, så deres yearbooks (hvor jeg dog glæder mig til at få min!).
Alt i alt var det en hyggelig weekend selvom man måske ikke fik alt på plads og jeg kunne godt have brugt, at der var nogen der skulle til Canada - men der skal vel også være noget til den nationale førorientering til sommer, ikke?

Jeg må sige, at jeg glæder mig helt utroligt meget nu. 4 måneder virker som helt forfærdeligt lang tid! Og selvom jeg begynder at føle i skolen, at det MEGET snart er ferie, er der en masse der skal overståes.
Jeg glæder mig til det hele nu - til at møde nye mennekser, en ny kultur, bo hos en anden familie og i det hele taget bare at komme på udveksling!! Jeg tror jeg skal læse lidt i The Exchange Student Survivial Kit for at slippe mine obsess-følelser lidt fri! ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Julie,
  jeg skal til USA næste år. - Og jeg synes din blog er rigtig god! Glæder mig til at læse den når du tager afsted :D
  Jeg linker dig i min blog ;)!

  SvarSlet
 2. Hej Camilla (fra CS, right?)
  Tusind tak! Jeg er glad for nogen rent faktisk læser den, haha :D
  Jeg kigger lige forbi din blog en af dagene :)

  SvarSlet
 3. Jeg havde slet ikke set din kommentar på min blog. Men jo, det er Camilla fra cs :D

  SvarSlet