fredag den 20. august 2010

Dagen før dagen!

Det er i dag den 20. august!!!! Hvilket betyder at jeg om 24 timer sidder i et fly og er tættere på Canada end Europa!!!!
Det er utroligt, hvad  hvad jeg har været i gennem for at komme dertil hvor jeg er nu. Det er så uvirkelig at det jeg har drømt om så længe og villet så længe er SÅ tæt på nu. Det kommer til at ske det her. I morgen aften sidder jeg og spiser aftensmad med min værtsfamilie. Jeg glæder mig helt utroligt meget, men er også blevet ret nervøs.
Jeg skal desværre ikke gå på den sammen skole som hende jeg har skrevet med. AFS havde klokket i det derovre, og har her for en halv time siden fundet ud af, at jeg skal gå på Externat Sacré Coeur, som er en katolsk privatskole, hvor man går i skoleuniformer!!!! Jeg kommer til at have fransk, englesk, matematik af én eller anden form (vist ikke helt besluttet hvilken form for matematik endnu), idræt, samfundsfag (eller verden i nutid, direkte oversat), Etik og religionskultur, projet intégrateur (som jeg tror er noget studieforberedende), billedkunst, medie og kunst og journalistik.
Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i skolen igen (efter at have lavet ingenting i 3 måneder), men jeg er også ret nervøs fordi jeg slet ikke kender nogen der!

De sidste par dage har stået på KOM-UNDER-20-KG pakning, som til sidst er blevet reddet af, at jeg fandt ud af Air France faktisk sagde 23 kg, så de regler holder jeg mig til i stedet for AFS' standard regler. Jeg har nu pakket og gjort klar, men alligevel er det bare mærkeligt at der allerede er i morgen!!
I aften skal jeg bare være sammen med familien og spiser smørrebrød og æbleskiver! Så kører vi mod Kastrup kl 5 i morgen tidlig - ja skønt, ikke? I morgen kl 20.55 dansk tid er jeg så i Montréal. Så håber jeg bare jeg kan holde mig vågen til aftensmaden da klokken jo kun er 15 derovre!

Mit næste indlæg i denne blog bliver fra Montréal!!!! Glæd jer! :D

1 kommentar:

  1. Håber flyveturen ikke bliver al for langtrukken. Jeg kan næsten ikke huske noget af min fire timers lange flyvetur til Las Vegas, fordi jeg havde så mange sommerfugle i maven!
    God rejse :)

    SvarSlet