mandag den 1. november 2010

Sne og halloween :)

Så skete det!! Lørdag den 30. oktober, om aftenen, kom den første sne til min del af Canada. Det er vel ikke noget man kan undgå, når man er her i et helt år, men jeg havde alligevel håbet på, det ville vente til slutningen af november. Men altså eftersom der stadig var sne søndag morgen, besluttede Caroline og jeg os for at tage ud og købe vintertøj til mig. Vi endte med at købe en vinterfrakke, skibukser, lang pyjamas, rigtige snevanter og en sweater. Hvis man lægger mine støvler oveni har jeg brugt 1.100 kr. på det hele, hvilket jeg synes er ret billigt, eftersom kvaliteten virker til at være ret god.

1.100 kr brugte jeg på alt dette
Og så var det jo også halloween i går! Vi startede rimelig tidligt, kl 17.30, med at gå rundt til husene på vores vej, vi vidste gav slik. Bagefter kørte vi over til en ret 'berømt' vej i Rosemère, hvor de gik sygt mange mennesker rundt efter slik. Her er det en familieting, hvor forældrene går med og møder hinanden, selvom det kun er børnene, der går hen til husene og får slik. Men altså på den her vej, var næsten alle forhaverne dekorerede med halloween-ting. Mange havde også lavet en uhyggelig 'labyrint' man skulle igennem for at komme hen til døren, mens der gik zombier og en mand med en motorsav rundt. Men altså vi fik samlet en masse slik:

Alt vores slik - og det ser ikke ud af så meget, som der rent faktisk var!!!

Til sidst skal lige siges, at sneen heldigvis er væk igen! Men i følge vejrudsigten kommer der sne igen næste weekend....

1 kommentar: